muzika-risi.tk
  Humor shqip
 

Users Online Users Online
   
 
0 >> Humor Shqip - DVD 2011 <<
1 THUPRRAT - PRESIDENTET 2011
2 Qumili per 8 Mars 2011
3 Lalushi Per 8 Mars 2011
4 Baskija fore Per 8 Mars 2011
5 Rrahim Struja ne Gurbet Nana ne Fakultet
6 Dren Kurumlia - 2011
8 Thuprrat - Gezuar 2011
9 Vakti e han Kashten - Gezuar 2011
10 Cime Potkoni - Gezuar 2011
11 Cime Nena Qele - Gezuar 2011
12 Cima Hajde rren Hajde - Gezuar 2011
12 Gezuar per Sivjet - Kafeneja Jone
13 U bo Gezuar - Gezuar 2011
14 Gezuar 2011 Me Zyren (2 Pjes)
15 Gezuar 2011 Me Lalushin (2 Pjes)
 
0 >> Humor Shqip - DVD 2009 <<
1 Stupcat - Gezuar 2009 (3 Pjese) 
2 Gezuar 2009 Me Mahmutin dhe Shyreten 
3 Gezuar 2009 Me Lasgushin
4 Gezuar 2009 Me Kafenenë Tone 
5 Martesa e Lalushit (2 Pjese) Gezuar 2009
6 Gezuar 2009 Me Zyren Dhe Zet'hanen 
7 Gezuar 2009 Me Cimë Baksuzin 
8 Gezuar 2009 Cima Ne CIA 
9 Cime Polici Ne Pavarsi - Gezuar 2009
10 Gezuar Me Qumilin Ne Velipoje 2009
 
 

0 >> Humor Shqip - DVD 2006 - 2008 <<
1 Gezuar Me Stupcat 2008
2 Gezuar Me Tupan 2008
3 Fati i Zyres 2008
4 Program Festiv Me Zyren 2008
5 Gezuar Me Migjen Bib 2008
6 Oda E Migjes Ram 2008
7 Leci & Cima - Lajmi Nga Gurbeti 2008
8 Lec Katunari Te Cime Kulleri 2008
9 Leci Te Mulla Cime 2008
10 Gezuar Me Qumilin 2008
11 STUPCAT - HUMOR
12 Besim Dina - Jeta Shkakton Vdekjen
13 Sevdail Radogoshi - Sikur Te Isha Femer
14 Show Me Hazbi Therren 2007
15 Humor & Muzik - Gezuar Viti i Pavarsise 2007
16 Humor & Muzik - Gezuar Me Bilbilat 2007
17 Humor & Muzik - Gezar 2007 me Arbonin dhe Lyren
18 Humor & Muzik - Gezuar 2007 me Dea
19 Humor & Muzik - Gezuar 2007 Me Tupan
20 Humor - Gazuz Belagjia
21 Humor - Gezuar Me Zyren
22 Humor - Gezuar Me Daden Puc
23 Humor - Gezuar Me Zyren
24 Humor - Oda me Gra
25 Humor - Urime 8 Marsi Nga Qumili
26 Humor - 8 Marsi me Zyren
27 Humor - Stupcat Gezuar Pavarsia
28 Humor - Labia Show Gezuar 2006
29 Humor - Qesh e Ngjesh
30 Humor - Cima Komandanti
31 Humor - Cima Leci - Boks Karamboll
32 Show Meselation - Ramazani
33 Humor - Shoku Im i Shkolles
34 Humor - Te hongert mortja
35 Humor - Kamber Rahmetlia
36 Humor - Zemer E Vetmuar
37 Humor - Mahmutovit dhe Rexhepovit
38 Humor - Sadri Llapjani
39 Humor I Zgjedhur
40 Humor - Portokallia
41 Humor - Mister X
42 Humor - Nje Buzeqeshje
43 Humor - Berberi
44 Humor - Gjumi i Gjate
45 Video Klipe Humoristike
  
 
  1 visitors (54 hits)  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=